06-5498 0039  bob@greenfirezuidlaren.nl  Elke zaterdag geopend van 10.00 - 15.00 uur.

Nog geen producten toegevoegd
Tijdelijk niet leverbaar

Kachelventilator 12,5 cm

kachelventilator 12 5 cm greenfire zuidlaren drenthe 01Warme lucht van de houtkachel stijgt direct op naar het plafond, deze Smart stove fan zorgt er voor dat de warme lucht verspreid de woonkamer in gaat, waardoor u een hoger rendement uit de kachel haalt. Deze ventilator heeft geen batterijen of snoer nodig om zijn werk te doen. De Smart stove fan wekt zelf stroom op door gebruik te maken van de warme kachel aan de onderkant van de ventilator. De ventilator zal sneller gaan draaien naarmate de kachel warmer wordt. Hij is vrijwel geruisloos en u zult geen hinder ondervinden van het verplaatsen van de warme lucht.
Afmeting; 12,5 hoog, 11 cm. breed en 10 cm. diep |  1 jaar garantie | Gewicht 0,85 kg | M3 luchtverplaatsing per minuut 110 | Starttemperatuur 45 graden. 

Ontvang een e-mail indien weer voorradig :-> Aanmelden

Kachelbrandstoffen of accessoires laten bezorgen? Bekijk onze verzendopties

Kachelventilator 23 cm

kachelventilator 23 cm greenfire zuidlaren drenthe 01Warme lucht van de houtkachel stijgt direct op naar het plafond, deze Smart stove fan zorgt er voor dat de warme lucht verspreid de woonkamer in gaat, waardoor u een hoger rendement uit de kachel haalt. Deze ventilator heeft geen batterijen of snoer nodig om zijn werk te doen.
De Smart stove fan wekt zelf stroom op door gebruik te maken van de warme kachel aan de onderkant van de ventilator.De ventilator zal sneller gaan draaien naarmate de kachel warmer wordt. Hij is vrijwel geruisloos en u zult geen hinder ondervinden van het verplaatsen van de warme lucht.
Afmeting; 23 cm. hoog,  16 cm. breed  en 11 cm diep | 1 jaar garantie | Gewicht 1,1 kg. | M3 luchtverplaatsing per minuut; 180 | Starttemperatuur;100 graden.

Kachelbrandstoffen of accessoires laten bezorgen? Bekijk onze verzendopties

Tijdelijk niet leverbaar

Dubbele Kachelventilator 13 cm

dubbele kachelventilator 13 cm greenfire zuidlaren drenthe 01Warme lucht van de houtkachel stijgt direct op naar het plafond, deze Smart stove fan zorgt er voor dat de warme lucht verspreid de woonkamer in gaat, waardoor u een hoger rendement uit de kachel haalt. Deze ventilator heeft geen batterijen of snoer nodig om zijn werk te doen.
De Smart stove fan wekt zelf stroom op door gebruik te maken van de warme kachel aan de onderkant van de ventilator. De ventilator zal sneller gaan draaien naarmate de kachel warmer wordt. Hij is vrijwel geruisloos en u zult geen hinder ondervinden van het verplaatsen van de warme lucht.
Afmeting; 13 cm. hoog, 22 cm. breed en 10 cm. diep |  1 jaar garantie | Gewicht; 1,1 kg | M3 luchtverplaatsing per minuut; 210 | Starttemperatuur 45 graden.

Ontvang een e-mail indien weer voorradig :-> Aanmelden

Kachelbrandstoffen of accessoires laten bezorgen? Bekijk onze verzendopties

Aanmaakblokjes

aanmaakblokjes openhaard briketten greenfire zuidlarenPak a 32 blokjes voor het veilig aansteken van uw briketten of openhaardhout.

10 + 1 gratis.
(voeg 11 aanmaakblokjes toe aan uw winkelwagen en de korting wordt automatisch toegepast)

Infrarood thermometer

Infrarood thermometer greenfire zuidlaren drenthe 01Met deze handzame praktische infrarood thermometer is de temperatuur van uw kachel uitstekend te meten. Hij is  geschikt voor het meten van temperaturen zonder het object aan te raken. Er kan dus op afstand en contactloos worden gemeten, zelfs op de meest moeilijk bereikbare plaatsen.

Te gebruiken voor elk willekeurig object zoals oppervlakten, vloeistoffen en omgevingstemperatuur.
Temperatuur bereik -50 tot 380 graden
Nauwkeurigheid  1,5 %
Voeding 2x AAA batterij (inbegrepen)

Kachelbrandstoffen of accessoires laten bezorgen? Bekijk onze verzendopties

Thermometer voor de (hout)kachel

thermometer voor de hout kachel greenfire zuidlaren drenthe 01Deze houtkachel thermometer geeft duidelijk de temperatuur van uw openhaard/Kachel aan. Met aanduiding of de houtkachel te koud, juiste temperatuur of te heet is.

Eigenschappen thermometer:
- met magneet
- met beugeltje, voor veilig verplaatsen indien hij heet is.
- met schroefje, indien hij op de kachelpijp bevestigd wordt.

Kachelbrandstoffen of accessoires laten bezorgen? Bekijk onze verzendopties

Metalino haardglas reiniger

metalino haardglas reiniger greenfire zuidlaren drentheMetalino haardglas reiniger is de perfecte droogreiniger voor alle kachelruiten. Snel schoon en krasvrij voor een kristalhelder resultaat. Dus ruitensprays en doekjes zijn niet meer nodig om uw kachelruit schoon te krijgen. Bovendien loopt u niet meer de kans op lekkende vloeistoffen op uw vloer.
Inhoud: 2 schoonmaaksponsen 6 x 10 cm.

Gebruiksaanwijzing: Wrijf met de droge Haardglas reiniger over het glas. Klop het roet er eenvoudig af en hij is weer klaar voor gebruik. 

Kachelbrandstoffen of accessoires laten bezorgen? Bekijk onze verzendopties

Openhaardhout vochtmeter

openhaardhout vochtmeter greenfire zuidlaren drentheMet deze vochtmeter kunt u snel en nauwkeurig het vochtgehalte bepalen van uw haardhout. Hout is pas geschikt als haardhout, als het vochtpercentage is gedaald tot 18 - 23%

Functies:
• uitgerust met 4 stalen pinnen voor nauwkeurige meting
• digitale groot formaat lcd display
• Nauwkeurigheid: 1 %
• Vochtgehalte variëren: 5 % tot 40 %
• hoge resolutie en snel reageren
• eenheid en symbool weergave voor eenvoudige illustratie van gegevens
• Lage batterij indicatie met automatische- power off-functie
• Vermogen: 1x 9v batterij (batterij inbegrepen)
• Kleur: grijs

Pakket omvat:

• 1 x digitale vochtmeter
• 1 x draagtas
• 1 x Engelse handleiding

Kachelbrandstoffen of accessoires laten bezorgen? Bekijk onze verzendopties

Hitte bestendige handschoenen

hitte bestendige handschoenen greenfire zuidlaren drenthe 01Deze handschoenen zorgen er voor dat uw handen en polsen veilig zijn bij het vullen van uw haard of houtkachel. Deze handschoenen worden geleverd per paar, u ontvangt dus een linker en rechter handschoen.

Kachelbrandstoffen of accessoires laten bezorgen? Bekijk onze verzendopties

Netzakken met sluitkoord

netzakken met sluitkoord greenfire zuidlaren drenthe100 Netzakken met sluitkoord formaat 46 x 65 o.a. geschikt voor 10 kg. openhaardhout. 

Prijs in inclusief verzendkosten.